Порошенко все-таки зміг виїхати з України

Читать на русском
Петра Порошенка з третьої спроби пропустили через кордон із Польщею. Нардеп їде на Конгрес та Саміт Європейської народної партії.

П'ятий президент України та народний депутат Петро Порошенко з третьої спроби перетнув кордон України з Польщею.

Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на співрозмовника у правоохоронних органах.

Так, Порошенко та його супроводу дозволили виїхати з країни.

Виїзд Порошенка підтвердили також його однопартійці – Вікторія Сюмар та Олексій Гончаренко.

Раніше сьогодні вранці Порошенко звернувся до Володимира Зеленського щодо того, що його не випускають із країни. За словами нардепа, він їде на Конгрес і Саміт Європейської народної партії: він має офіційне запрошення від президента ЄНП та оформлене відрядження, підписане спікером парламенту.

«Саме там будуть формуватися рішення, серед іншого, і щодо перспектив посилення санкційного режиму проти росії, і щодо механізму післявоєнної відбудови України, і щодо можливості надання нашій державі статусу кандидата на членство в Євросоюзі на засіданні Європейської Ради наприкінці червня», – повідомив Порошенко .

Нагадаємо, увечері 27 травня Петро Порошенко намагався залишити Україну через пункт пропуску Рава-Руська, але його не випустили прикордонники.

Пізніше нардеп зробив ще одну спробу виїхати за кордон. Але цього разу йому відмовили через те, що Порошенко «подав не всі документи».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: