Безпілотники атакували навчальний авіаційний центр у Воронезькій області рф – ЗМІ

Читать на русском
Безпілотники цієї ночі атакували Борисоглібський навчальний авіаційний центр підготовки льотного складу у Воронезькій області росії.
Фото: AFP

Вночі 9 квітня два безпілотники атакували Борисоглібський навчальний авіаційний центр підготовки льотного складу імені В. П. Чкалова у Воронезькій області росії.

Про це із посиланням на джерела повідомляє Astra.

Як розповіли виданню джерела в екстрених службах регіону, обидва безпілотники вибухнули – пошкоджено фасад будівлі та вікна. Постраждалих немає.

Astra також опублікувала відео з моментом атаки.

Раніше в російському Міністерстві оборони відзвітували, що засоби ППО «знищили українську протикорабельну ракету «Нептун» та чотири безпілотники літакового типу». Безпілотники, як заявили, були збиті над Бєлгородською та Воронезькою областями.

Нагадаємо, 5 квітня представники ЗСУ та Головного управління розвідки провели спільну операцію, в ході якої було атаковано три військові аеродроми в росії – у Ростовській, Cаратовській областях та Краснодарському краї. В результаті було пошкоджено кілька стратегічних бомбардувальників Ту-95МС

На аеродромі в Єйську, за уточненими даними, безпілотники пошкодили сім літаків.

2 квітня Україна атакувала у російському Татарстані нафтопереробний завод та завод з виробництва іранських дронів Shahed.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: