Вночі дрони атакували Рязанський нафтопереробний завод у рф, виникла пожежа

Читать на русском
У ніч на середу безпілотники атакували Рязанську та Воронезьку області росії. На Рязанському нафтопереробному заводі виникла пожежа.
Ілюстративнефото: росЗМІ

У ніч на середу, 1 травня, безпілотник атакував Рязанську область. Внаслідок влучання загорівся Рязанський нафтопереробний завод.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

Зазначається, що внаслідок атаки БПЛА на заводі спалахнула сильна пожежа.

Як зазначили очевидці, атака на НПЗ відбулася близько третьої години ранку. Спочатку було чутно гул, а потім прогриміли два вибухи.

Згідно зі словами губернатора регіону Павла Малкова, область «зазнала атаки безпілотного літального апарату».

«За попередньою інформацією, постраждалих немає», - заявив він.

Також російські пабліки повідомили, що ще один дрон був «виявлений та збитий» черговими силами ППО та засобами РЕБ у Воронезькій області. Попередньо постраждалих та руйнувань на землі немає.

Нагадаємо, напередодні Слов’янський нафтопереробний завод, що розташований у Краснодарському краї рф, частково зупинив роботу після атаки дронів СБУ.

Також Міноборони російської федерації заявило, що відбило атаку 17 дронів в ніч на неділю, 28 квітня. Декілька безпілотників нібито впали біля нафтобази у Калузькій області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: