Росіяни вдарили ракетами по Чугуєву, є постраждалі

Читать на русском
Згідно з попередніми даними, ворог здійснив комбіновану атаку по місту: двома ракетами типу С-300 та двома ракетами системи Торнадо-С з касетними бойовими елементами.
Ілюстративне фотоDefense Express

Сьогодні, 3 травня, російські окупаційні війська вдарили ракетами по Чугуєву Харківської області, внаслідок чого пошкоджений вокзал і поранено троє людей.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура у Telegram.

Згідно з попередніми даними, ворог здійснив комбіновану атаку по місту: двома ракетами типу С-300 та двома ракетами системи «Торнадо-С» з касетними бойовими елементами.

«За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, третього травня близько 11:30 ЗС рф обстріляли м. Чугуїв. Пошкоджено будівлю залізничного вокзалу, багатоквартирний будинок та автомобілі», – йдеться в повідомленні.

Як зазначають у прокуратурі, поранень зазнали троє мирних жителів: двоє чоловіків віком 45 років та 34-річний чоловік. Постраждалі доставлені до лікарні.

Нагадаємо, що окупанти завдали ракетного удару по Кропивницькому району, вражено об'єкти інфраструктури.

Окрім цього, сьогодні окупаційна армія росії завдала ударів по трьох населених пунктах Донецької області – Часовому Яру, Кураховому та Нетайловому. Внаслідок атак є загиблі та поранені.

Також повідомлялося, що росіяни атакували житлову забудову у Харкові. Внаслідок удару загинула жінка, також обстрілом зачепило трамвай із пасажирами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: