Центри адмінпослуг почали підключати до системи обліку військовозобов'язаних

Читать на русском
Адміністраторів центрів надання адмінпослуг уже почали підключати до системи обліку призовників та військовозобов'язаних.
Фото: facebook.com/OOTCKSP

Адміністраторів центрів надання адмінпослуг уже почали підключати до системи обліку призовників та військовозобов'язаних.

Про це повідомила директорка департаменту ЦНАП Київської міської державної адміністрації Наталія Шамрай в ефірі Київ24.

Рада підвищила штрафи за порушення військового обліку та мобілізаціїРада ухвалила у другому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за військові правопорушення.

Вона підкреслила, що в даний момент не має даних про те, скільки осіб мають намір оновити свої облікові дані через ЦНАПи, але пообіцяла, що адміністратори реагуватимуть на всі звернення своєчасно.

Шамрай також уточнила, що для того, щоб скористатися послугою, військовозобов'язаний повинен мати при собі документ, що посвідчує особу.

«Будемо вносити дані, які передбачені системою. Зараз відбувається процес підключення адміністраторів ЦНАПів до системи. Ця послуга нова, вона не специфічна для ЦНАПів», – резюмувала Шамрай.

Нагадаємо, з 18 травня оновити свої дані можна буде не лише шляхом відвідування ТЦК та СП, а й через ЦНАП та електронний кабінет військовозобов'язаного. У матеріалі «Слово і діло» можна прочитати про те, які ще зміни чекають на військовозобов'язаних українців.

Раніше у Міноборони відповіли, чи потрібно йти до ТЦК із правом відстрочки від призову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: