У Києві повернули тепло до 75% мешканців

Читать на русском
Ввечері у суботу, 17 грудня, теплопостачанням повернули у домівки 75 відсотків мешканців Києва після вчорашньої ракетної атаки окупантів.
brovary.net.ua

Ввечері у суботу, 17 грудня, теплопостачанням повернули у домівки 75% мешканців Києва після вчорашньої ракетної атаки окупантів.

Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко.

Відомо, що в столиці тепловики продовжують працювати вже другу добу, щоб повернути тепло у домівки киян після ракетного обстрілу російських військ.

«З теплопостачанням вже 75% мешканців столиці. Тепловики продовжують працювати вже другу добу, щоб стабілізувати ситуацію з теплопостачанням у Києві», – йдеться у повідомленні Кличка.

Нагадаємо, росія 16 грудня здійснила чергову масовану атаку на міста України. Через ракетні удари пошкоджено енергооб'єкти на сході та півдні країни.

У Києві станом на ранок суботи 17 грудня водопостачання повернули всім жителям міста. Київський метрополітен також відновив роботу у звичайному режимі від сьогоднішнього ранку.

Також повідомляли, що на Київщині повернули світло лише половині мешканців. Екстрені відключення електропостачання продовжуються.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: