Харківський напрямок: у Генштабі розповіли, де зараз атакує ворог

Читать на русском
Сили оборони відбивають атаку противника у напрямку села Стариця на Харківському напрямку. На Куп'янському – відбито штурм ворога в районі Синьківки.
Генштаб ЗСУ

Українські військові на Харківському напрямку відбивають атаку супротивника у напрямку села Стариця. Загалом ситуація контрольована.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ у денному зведенні 20 травня.

ЗСУ таємно перекинули бригади під Харків перед російським наступом – Sky NewsУкраїна таємно перекинула військових до кордону в Харківській області у відповідь на підготовку росії до можливого нового наступу.

Від початку доби ситуація на фронті дещо загострилася. Українські війська ведуть важкі оборонні бої.

Повідомляється, що сьогодні росіяни вже здійснили 533 обстріли позицій ЗСУ, застосували понад 50 дронів-камікадзе. Сталося понад 30 бойових зіткнень, по одному ракетному та авіаудару.

Наразі на Харківському напрямку Сили оборони відбивають атаку противника у напрямку села Стариця.

«Ситуація контрольована. Крім того, наші підрозділи вжили заходів щодо посилення оборонних рубежів та позицій у певних районах», – йдеться у повідомленні.

На Куп'янському напрямку ЗСУ відбили атаку ворога у напрямку Синьківки. У свою чергу, в окремих районах Сили оборони здійснюють штурмові дії.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що бійцям ЗСУ за тиждень вдалося зміцнити свої позиції на Харківщині. Також він повідомляв, що Україна має перспективи для контрнаступу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: