Харківський губернатор Балута розповів, хто стоїть за замахом на Кернеса

Читать на русском

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута вважає, що замах на міського голову Харкова Геннадія Кернеса був вигідний сепаратистам, які ведуть свою діяльність на сході України, а також їх керівникам з Російської Федерації.  

Про це він заявив в ефірі ТРК «Україна», передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Харківської ОДА.

«Замах на мера Харкова вигідний сепаратистам, які знаходяться в Слов'янську та інших містах Донбасу. Також це вигідно Російській Федерації, яка їм симпатизує», - вважає чиновник.

Балута заперечив будь-яку причетність до замаху з боку влади, заявивши, що у центральної влади сформувалися з Кернесом нормальні робочі відносини.

«Я був присутній на багатьох спільних нарадах з Геннадієм Адольфовичем і бачив, що відносини між Києвом та міським головою абсолютно адекватні, робочі. Ніяких конфронтацій не було», - переконує він.

Також Балута додав, що у нього особисто та облдержадміністрації не виникало ніяких проблем в роботі з Харківською міськрадою та Кернесом.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 13 обіцянок Ігоря Балути. Одну з них він вже встиг провалити, пообіцявши протягом 3-4 днів стабілізувати фінансову ситуацію в регіоні.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес був поранений з вогнепальної зброї невідомою особою близько 12:00 28 квітня. В ніч на 29 квітня його перевезли на лікування в Ізраїль. Стан Кернеса лишається тяжким.

Екс-голова Харківської облдержадміністрації і кандидат у президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін вважає напад на Кернеса спробою його вбивства.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: