Amnesty International наполягає на повторному розгляді справи Савченко

Читать на русском
В Amnesty International впевнені, що весь судовий процес показує зневагу до належних умов судочинства, а також позбавляє Савченко надії на доказ її невинуватості.

Міжнародна правозахисна організація Amnesty International назвала суд над Надією Савченко політизованим і безглуздим, а також виступила за повторний розгляд справи після вироку.

Про це повідомляє прес-служба Amnesty International, передає «Слово і Діло».

«Повне та неупереджене розслідування всіх підозр і повторний розгляд, який має відповідати міжнародним стандартам правосуддя та бути вільним від політичного втручання», – заявив директор Amnesty International в Європі та Центральній Азії Джон Дальхузен.

За його словами, неприйнятно відправляти Надію Савченко до в'язниці внаслідок «безглуздого та політизованого судового розгляду».

Джон Дальхузен, висловив упевненість, що весь судовий процес показує зневагу до належних умов судочинства, а також позбавляє Савченко надії на доказ її невинуватості.

Нагадаємо, що сьогодні, 21 березня 2016 року, Донецький суд Ростовської області без пояснення причин заборонив усій українській делегації перебувати в залі засідан під час винесення вироку Надії Савченко.

Як «список Савченко» вплине на Путіна та виконавців його наказів? ПравозахисникПравозахисник прокоментував інформацію про те, що Президент Петро Порошенко передав європейським лідерам санкційний «список Савченко».

Раніше таке ж рішення було прийнято щодо уповноваженого Президента з питань мирного врегулювання на Донбасі, народного депутата Ірини Геращенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: