ДБР оголосило конкурс на 219 посад

Читать на русском
Державне бюро розслідувань оголосило конкурс на 219 посад центрального апарату. Про це повідомляється на сторінці ДБР в Facebook.

Державне бюро розслідувань оголосило конкурс на 219 посад центрального апарату.

Про це повідомляється на сторінці ДБР в Facebook, пише «Слово і Діло».

ДБР в Україні: що вплине на підтримку Заходу та коли запрацює органСША готові підтримувати роботу ДБР, а сам орган, за прогнозами Антона Геращенка, має запрацювати до травня. Коли запрацює Держбюро розслідувань.

«Конкурс на 219 посад центрального апарату Державного бюро розслідувань - оголошений! У тому числі, на 152 посади слідчих Бюро», - йдеться в повідомленні.

У той же час, наголошується, що не оголосять конкурс на посади працівників оперативних підрозділів до внесення змін у Закон України «Про Державне бюро розслідувань».

У ДБР пояснюють, що відповідними змінами до закону визначається посада оперативного працівника.

«Це перша хвиля конкурсу. Незабаром буде оголошено конкурс до територіальних управлінь. Переконаний, що тисячі людей захочуть спробувати свої сили», - зазначив директор ДБР Роман Труба.

Він запевняє, що всі процедури будуть проведені прозоро.

«Той, хто переможе - зробить це завдяки своїм здібностям. Хто не переможе - повинен знати, що Бюро для всіх кандидатів забезпечило рівні можливості», - заявив Труба.

Раніше повідомлялося, що директор ДБР просив у Ради більше повноважень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: