Лозовой забув ініціювати створення ТСК за фактами привласнення українських активів бізнесменами з РФ

Читать на русском
Андрій Лозовой за три роки не ініціював створення ТСК, щоб розслідувати привласнення українських активів.
Андрій ЛозовийСлово і Діло

Народний депутат України Андрій Лозовой не виконав обіцянку ініціювати створення тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів незаконного привласнення українських активів російськими бізнесменами.

Таку обіцянку він дав ще 24 березня 2015 року, нагадує «Слово і Діло».

«У парламенті необхідно створити тимчасову слідчу комісію з розслідування всіх фактів незаконного привласнення українських активів російськими бізнесменами, в тому числі Бабаковим (Олександр Бабаков, мажоритарний акціонер низки українських енергетичних підприємств – ред.) і його подільниками. Це питання ми будемо порушувати, звичайно. Ми маємо націоналізувати весь російський капітал, який сюди прийшов, щоб потім фінансувати війну та розкол України», – заявив депутат.

Проте станом на 9 березня 2018 року, тобто майже за три роки, жоден проект постанови про створення відповідної ТСК зареєстрований не був. Таким чином, Лозовой свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, Ігор Мосійчук не виконав обіцянку про те, що фракція Радикальної партії ініціює створення тимчасової слідчої комісії щодо замаху на нього та резонансних убивств.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: