Порошенко просить направити на Донбас другу місію послів ЄС

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко просить Євросоюз відправити на Донбас другу місію послів комітету з політики безпеки ЄС.

Президент України Петро Порошенко просить Євросоюз відправити на Донбас другу місію послів комітету з політики безпеки ЄС.

Про це він заявив на спільній із віце-президентом Європейської комісії Федерікою Могеріні прес-конференції, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що перша поставка летального озброєння зі США відбудеться за кілька тижнівСказано 28 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Я звернувся до пані високого представника ЄС з пропозицією направити найближчим часом на Донбас другу місію послів комітету з політики безпеки ЄС», – заявив Порошенко.

За його словами, місія має на власні очі побачити, як Росія виконує свою частину Мінських домовленостей. Відзначимо, перша місія послів комітету з політики безпеки ЄС на Донбасі була у вересні 2015 року.

Також Порошенко закликав країни-члени Європейського Союзу надати Україні оборонне озброєння.

Нагадаємо, президент пообіцяв зробити все для швидкого розгортання миротворчої місії Організації Об'єднаних Націй на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: