Стало відомо, скільки Японія виділить Україні на охорону здоров'я

Читать на русском
Уряд Японії надасть Україні в 2018 році безоплатну допомогу на загальну суму понад 500 тисяч доларів для реалізації семи проектів у сфері охорони здоров'я, реабілітації та освіти.

Уряд Японії надасть Україні в 2018 році безоплатну допомогу на загальну суму понад 500 тисяч доларів для реалізації семи проектів у сфері охорони здоров'я, реабілітації та освіти в Житомирській, Херсонській, Кіровоградській областях і в містах Київ, Харків та Миколаїв.

Про це в понеділок, 12 березня, повідомляє прес-служба посольства Японії в Україні, пише «Інтерфакс», передає «Слово і Діло».

Раді запропонували звільнити СупрунПарламентська фракція Опозиційного блоку заявила, що зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про звільнення в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Відзначається, що фінансова допомога буде надана в рамках другого етапу фінансування програми підтримки проектів безпеки людини КУСАНОНЕ.

Церемонія підписання семи грантових угод з благодійними та громадськими організаціями за проектами відбудеться 15 березня за участю посла Японії в Україні Шигекі Суми.

Раніше стало відомо, хто очолив Національну службу здоров'я.

Нагадаємо, Національна служба здоров'я – це новий орган, який створюється в рамках медреформи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: