Нічні удари окупантів по Миколаївщині: поранено дитину

Читать на русском
Російські окупанти знову обстріляли ракетами Миколаївщину. Внаслідок ударів поранення отримала дитина.
ілюстративне фото

Російські окупанти в ніч проти 25 липня знову обстріляли ракетами Миколаївську область. Внаслідок ударів поранення отримала дитина.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

Війська рф обстріляли Сумщину з реактивної і ствольної артилеріїРосійські окупаційні війська продовжують обстрілювати прикордонні території Сумської області з різних видів озброєння.

Так, о 2:40 у Миколаєві пролунала серія вибухів. Повідомлялося про влучання в поля за межами міста на території довколишніх сіл.

У Миколаївському районі близько 3:00 ворог обстріляв село Мішково-Погорілове. За попередньою інформацією, поранено 7-річну дитину.

Також внаслідок обстрілу пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, електро- та газопостачання. Частково зруйновано та пошкоджено житлові будинки, автотранспорт. У двоповерховому житловому будинку виникла пожежа.

Раніше ворожих обстрілів зазнали Первомайська громада Миколаївської області. Відомо про влучання в будівлю магазину та гаражний кооператив у смт Первомайське.

Також ворог вдарив по складу із гумодопомогою у Миколаєві.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 25 липня завдали ракетного удару по Чугуєву в Харківській області. Одна жінка була поранена, під завалами залишаються ще троє людей.

Сьогодні вночі окупанти також обстріляли кілька районів Дніпропетровської області. Пошкоджено будинки та інфраструктуру, постраждала дитина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: