Контрнаступ ЗСУ на Херсонщині став несподіванкою для росіян – британська розвідка

Читать на русском
Контрнаступ Збройних сил України в Херсонській області став для російських окупантів тактичною несподіванкою.
GeneralStaff.ua

Контрнаступ Збройних сил України в Херсонській області став для російських окупантів тактичною несподіванкою.

Про це повідомляє британська розвідка.

ЗСУ почали контрнаступальні дії на півдні з понеділка, 29 серпня. Одним з елементів цього наступу є постійне просування на широкому фронті на захід від річки Дніпро, зосереджене на трьох напрямках у межах окупованої росією Херсонської області.

«У цієї операції обмежені найближчі задачі, проте українські сили, схоже, досягли певної тактичної несподіванки, скориставшись недоліками логістики та управління й командування у російській армії», – зазначають у розвідці.

Хочуть скласти зброю: ГУР перехопило нові розмови солдатів рфГУР публікує розмову, в якій російський окупант каже, що деякі його товариші по службі планують відмовлятися далі воювати в Україні.

Також додають, що оскільки бойові дії також тривають на Донбасі та в Харківському напрямку, для російського командування ключовим найближчими днями буде рішення, куди спрямувати будь-який оперативний резерв, який вдасться створити.

Нагадаємо, за добу 2 вересня на південному напрямку російські окупанти втратили три склади з боєприпасами, понад сто одиниць особового складу і чимало техніки. Збройні Сили України захопили полонених та трофеї.

З початку російського вторгнення на територію України загальні втрати особового складу окупантів перевищили 49 тисяч убитих. Минулої доби рф втратила 350 солдатів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: