В Індії внаслідок обвалу мосту загинули понад 50 людей

Читать на русском
У момент обвалу на мості перебувало близько 150 людей. За 15 хвилин після інциденту на місце прибули рятувальники, пожежники та лікарі.
Фото: Twitter/@HasanSafin

В результаті обвалу канатного мосту у неділю ввечері, 30 жовтня, над річкою Маччу в індійському місті Морбі штату Гуджарат загинули щонайменше 50 людей.

Про це повідомляє The Times of India.

Зазначається, що у момент обвалу на мості перебувало близько 150 людей. За 15 хвилин після інциденту на місце прибули рятувальники, пожежники та лікарі.

Міністр внутрішніх справ Гуджарату Харш Сангхаві заявив, що понад 70 людей врятовано та доставлено до лікарні. Він також додав, що немає загрози життю більшості людей, яких вдалося врятувати.

При цьому, ще 60 людей вважаються зниклими безвісти.

Згідно з даними місцевих ЗМІ, канатний міст відкрили лише п'ять днів тому після його реконструкції. За попередніми даними, міст обвалився, оскільки не витримав ваги людей, що стояли на ньому.

Нагадаємо, що у столиці Південної Кореї Сеулі у суботу, 29 жовтня, сталася масова тиснява під час святкування Геловіну. Однак розваги закінчилися трагедію з великою кількістю жертв. Загинули щонайменше 150 осіб.

Також в Ірані у мавзолеї міста Шираз 26 жовтня ввечері стався теракт. Внаслідок стрілянини загинули щонайменше 15 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: