На Донеччині минулої доби військові рф пошкодили лікарню та поранили сімох жителів

Читать на русском
Росіяни продовжують обстрілювати Донецьку область. За минулу добу, 24 грудня, від ворожих обстрілів поранення дістали семеро людей.
Павло Кириленко

Росіяни продовжують обстрілювати Донецьку область. За минулу добу, 24 грудня, від ворожих обстрілів поранення дістали семеро людей.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Донецької ОВА Павло Кириленко.

«За 24 грудня росіяни поранили сімох мирних жителів Донеччини: п’ятьох – у Бахмуті, одного – у Максимільянівці та одного – у Предтечиному», – йдеться в повідомленні.

Проте наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Варто зауважити, що на Волноваському напрямку знову під обстрілами опинився Вугледар та околиці міста. Уночі тривали обстріли Мар'їнської громади: пошкоджено Максимільянівську міськраду, зафіксовано прильоти по Мар'їнці та Красногорівці. Зранку під вогонь потрапили Орлівка Очеретинської громади та Авдіївка. В останньому місті обстрілами пошкоджено лікарню.

На Горлівському напрямку ракетного удару зазнало Предтечине Костянтинівської громади.

Нагадаємо, за минулу добу, 24 грудня, окупанти 71 раз обстріляли територію Херсонщини. Внаслідок ворожого вогню 16 осіб загинули, ще 64 зазнали поранень.

Сили оборони відбили атаки ворога біля 15 населених пунктів трьох областей і вдарили по 7 районах зосередження ворога. А також ліквідували зенітний ракетний комплекс С-300.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: