Обстріли Сумщини: за останню добу зафіксовано понад 100 вибухів

Читать на русском
Протягом дня росіяни здійснили 14 обстрілів прикордоння на Сумщині. Зафіксовано 109 вибухів.
Getty Image

Протягом вівторка, 20 червня, росіяни 14 разів обстріляли прикордонні громади на Сумщині. За добу в області зафіксували 109 вибухів.

Про це повідомила в Телеграмі Сумська обласна військова адміністрація.

«Протягом дня росіяни здійснили 14 обстрілів прикордоння. Зафіксовано 109 вибухів. Обстрілів зазнали Юнаківська, Краснопільська, Хотінська, Білопільська, Середино-Будська, Новослобідська, Великописарівська громади», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в Юнаківській громаді був артобстріл (7 вибухів). Також зафіксовано мінометні обстріли (5 вибухів). Внаслідок одного з обстрілів пошкоджено 2 приватних домоволодіння та одну господарчу споруду.

Хотінська громада: 10 мін скинув ворог на територію громади. Краснопільська громада: був мінометний обстріл (3 вибухи) та обстріл з АГС (29 вибухів). Новослобідська громада: здійснено мінометний обстріл (5 вибухів).

Також мінометного обстрілу зазнали Середино-Будська (12 вибухів) та Великописарівська громади (14 вибухів).

У Білопільській громаді внаслідок артобстрілу (13 вибухів) пошкоджено приватний будинок і цивільний автомобіль «Газель». Також були мінометні обстріли (11 вибухів).

Нагадаємо, що російська окупаційна армія обстріляла рятувальників у Херсоні, які займалися ліквідацією наслідків підриву Каховської ГЕС. Є жертва.

Вночі 20 червня росіяни вчергове атакували Запоріжжя. Постраждала громадянська та сільськогосподарська інфраструктура.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: