Оточення путіна масово залишає росію – ЗМІ

Читать на русском
За даними журналістів, оточення путіна залишає столицю рф на приватних літаках, при цьому багато друзів російського диктатора летять за кордон, переважно на південь.
Путін та Аркадій РотенбергФото: росЗМІ

Російська еліта масово залишає Москву на тлі заколоту ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина та його найманців.

Про це повідомляють ЗМІ країни-окупанта.

Заколот у росії: які об'єкти вже під контролем вагнерівців та як протидіють регіониОгляд усього, що відомо на цей час про захоплені вагнерівцями об'єкти на території росії, а також повний перелік заходів, ужитих режимом путіна, з протидії Пригожину та його бойвикам.

За даними журналістів, оточення путіна залишає столицю росії на приватних літаках, при цьому багато «друзів» російського диктатора відлітають за кордон, переважно в південні країни.

Так, бізнес-джет олігарха Аркадія Ротенберга вилетів із Москви сьогодні вранці та приземлився в Баку.

А літак Sukhoi Superjet, який належить віце-прем'єру рф Денису Мантурову, вилетів з Москви ще о 7-й ранку і вже приземлився в турецькому Даламані.

Бізнес-джет Gulfstream G650 олігарха Володимира Потаніна, у свою чергу, станом на 17:00 чекав на виліт у Стамбул.

Крім того, кілька літаків еліти вирушили до Петербурга. Йдеться про літак путіна Ту-214ПУ та Bombardier Global Express XLS, який належить структурам сина друга путіна Юрія Ковальчука.

Нагадаємо, вчора ввечері ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин звинуватив Міноборони рф в ударах по позиціях його бойовиків. Після цього частина «вагнерівців» вирушила колоною на Москву, а інша частина – зайняла центр Ростова і увійшла до інших російських міст.

Російський диктатор путін, у свою чергу, заявив про внутрішню зраду і наказав Збройним силам зупинити збройний заколот. При цьому, за даними ЗМІ, він екстрено виїхав із Москви на Валдай.

У CNN пишуть, що президент рф ризикує втратити владу, через бунт «вагнерівців». Наступні 24 години мають вирішальне значення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: