Ворог знову бив по енергооб'єктах Кривого Рогу, пошкоджено підстанцію

Читать на русском

На Дніпропетровщині через нічну атаку дронами постраждало обладнання підстанції Укренерго, виникли дві пожежі, без світла залишилося 15 тисяч людей, а також дві котельні Кривого Рогу.

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак та пресслужба Укренерго.

Ситуація у Кривому Розі: із знеструмлених шахт на поверхню підняли понад сотню людейУ Кривому Розі без світла після атаки залишаються 35 тисяч споживачів, об'єкти критичної інфраструктури заживлені. Із знеструмлених шахт на поверхню вивели 113 людей.

Так, в ніч проти 3 лютого росіяни втретє завдали удару «шахедами» по об'єктах енергетичної інфраструктури на Дніпропетровщині.

Через обстріл та падіння уламків дронів постраждало обладнання підстанції НЕК «Укренерго» та дві високовольтні повітряні лінії. Були знеструмлені побутові та промислові споживачі у Кривому Розі.

Електрики почали аварійно-відновлювальні роботи одразу після закінчення повітряної тривоги.

«Знову атака БПЛА на Криворіжжі. 5 шахедів знищили ПВК Схід. Втім, сталося і кілька влучань. Виникли дві пожежі. Без світла в районі майже 15000 людей. А ще – дві котельні Кривого Рогу, які забезпечують 43000 абонентів», – написав голова ОВА Сергій Лисак.

За його словами, у місті частково знеструмлено швидкісний трамвай. Також деякі родини залишились без водопостачання. Обійшлося без загиблих та постраждалих.

Нагадаємо, в ніч на 3 лютого армія рф атакувала Україну 14 ударними БПЛА типу «Shahed-136/131». Сили ППО знищили 9 дронів. А внаслідок атаки на Україну 2 лютого у Кривому Розі було пошкоджено одну з підстанцій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: