Україні потрібна сучасна ППО: Умєров прокоментував вихід ЗСУ з Авдіївки

Читать на русском
Він наголосив на правильності рішення щодо збереження військових. Керівник відомства запевняє, що ЗСУ повернуть Авдіївку.
t.me/ministry_of_defense_ua

Ситуація з виходом ЗСУ з Авдіївки показала, що Україні необхідні сучасні системи протиповітряної оборони, засоби далекого ураження та посилення фортифікаційних споруд.

Про це міністр оборони України Рустем Умєров написав у Фейсбуці.

Оборона Авдіївки: що відомо про ситуацію на одній із найгарячіших точок фронтуЩо відомо про ситуацію із обороною Авдіївки на Донеччині – на інфографіці. У місті критична обстановка.

«Наші lessons learned щодо Авдіївки: потрібні сучасні системи ППО, щоб ворог не міг застосовувати КАБи, потрібні засоби далекого ураження для нищення ворожих складів, потрібні артилерійські снаряди», - наголосив Умєров.

Зокрема, він наголосив на правильності рішення щодо збереження військових. Керівник відомства запевняє, що ЗСУ повернуть Авдіївку.

«Працюєм над цим постійно. Фортифікації - будуємо й посилюємо. Рішення берегти людей - правильне. Авдіївку - повернемо», - запевнив міністр оборони.

Водночас, президент Володимир Зеленський також заявив, що вихід з міста був правильним рішенням, щоб зберегти життя бійців.

Нагадаємо, у ніч проти суботи, 17 лютого, ЗСУ вийшли з Авдіївки Донецької області, щоб уникнути оточення.

Аналітики Інститут вивчення війни відзначають, що захоплення міста саме по собі не принесе жодних переваг чи можливостей для оперативно значимих наступів армії рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: