У Кривому Розі стався вибух у дев'ятиповерховому житловому будинку, є загиблий та поранені (оновлено)

Читать на русском
У житловій дев'ятиповерхівці у Кривому Розі вночі стався вибух через витік газу. У будинку частково зруйновано перекриття, постраждали семеро людей, загинув чоловік.
Фото: ДСНС

У Кривому Розі цієї ночі стався вибух у дев'ятиповерховому житловому будинку. У будинку виникла пожежа, частково зруйновані перекриття між поверхами, постраждали семеро людей, загинув чоловік.

Про це повідомляють голова Ради оборони міста Олександр Вілкул та ДСНС.

Вибухи побутового газу в житлових будинках: найрезонансніші випадки в УкраїніІнциденти із вибухом побутового газу у житлових будинках – на інфографіці. Такі випадки були у Києві, Дніпрі, Миколаєві, Фастові, Євпаторії.

Вілкул написав, що вибух стався у квартирі на четвертому поверсі. За інформацією ДСНС, це був вибух побутового газу.

«Пожежа була ліквідована. Зруйновано перекриття між 3 та 4, 4 та 5 поверхами будинку. Постраждали 7 людей, 2 з них госпіталізовані, стан середньої тяжкості. Розбір завалів триває, можливо, під завалами є ще постраждалі», – повідомив Вілкул.

Рятувальники уточнили, що під завалами може бути одна людина. На місці події продовжуються пошуково-рятувальні роботи. Пізніше Вілкул повідомив, що під завалами було знайдено тіло загиблого 47-річного чоловіка.

Нагадаємо, 22 червня 2023 року в Дніпровському районі Києва стався вибух у 16-поверховому житловому будинку, частина його обрушилася. Причиною вибуху назвали витік газу. Загинули 3 людей, 9 постраждали.

На інфографіці «Слово і діло» – інші резонансні випадки вибухів побутового газу в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: