Українців попередили про загрозу ракетних провокацій рф на Великодні свята

Читать на русском
Російська федерація може готувати нові ракетні удари по Україні під час святкування Великодня, повідомили у ЦПД.
Фото: KYODO

Російська федерація може готувати нові ракетні удари по Україні під час святкування Великодня.

На цьому наголосив керівник департаменту медіаграмотності Центру протидії дезінформації РНБО України Іван Сличко в ефірі Громадського радіо.

Наймасштабніші теракти росіян в Україні під час великої війниНа інфографіці – найкривавіші теракти росіян під час великої війни. Окупанти продовжують тероризувати українців ракетними та дроновими атаками.

«Враховуючи досвід минулих років, з високою ймовірністю рф також готує ракетні провокації в період святкувань, тому не ігноруйте сигнали повітряних тривог», - сказав Сличко.

Крім того, у всіх прикордонних регіонах існує висока ймовірність діяльності ворожих диверсійно-розвідувальних груп. У зв'язку з цим громадяни мають бути «дуже уважними та максимально обережними».

Сличко додав, що росія також може спробувати штучно розігнати тему релігійних конфліктів.

«Росія, як завжди, бере якийсь серйозний інфопривід і викручуватиме його у своєму ключі. Збільшуватиметься кількість провокативних фейків, маніпуляцій щодо пригнічення священнослужителів, щодо пригнічення вірян московського патріархату в Україні»», – резюмував представник ЦПД.

Нагадаємо, нещодавно спікер Повітряних сил Євлаш допустив нові масовані атаки росіян після прибуття допомоги від США. За його словами, такий сценарій допускають і деякі міжнародні організації та Інститут вивчення війни.

Раніше у Повітряних силах розповіли, які системи необхідні для створення ешелонованої системи ППО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: