Загарбники намагаються прорвати оборону з трьох боків – голова Луганської ОВА

Читать на русском
У Луганській області ворог намагається прорвати оборону ЗСУ одразу з трьох боків.  Зокрема, війська рф намагаються просунутися в Білогорівці.
Getty Image

У Луганській області ворог намагається прорвати оборону ЗСУ одразу з трьох боків. Зокрема, війська рф намагаються просунутися в Білогорівці.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор у Telegram.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

Загарбники намагаються прорвати оборону ЗСУ одразу з трьох боків. Зокрема, вони штурмують на Куп’янщині поблизу Андріївки та Стельмахівки. В районах Макіївки, Невського та Серебрянського лісництва на Лиманському напрямку росіяни атакували за підтримки авіації. Також не припиняються спроби ворога просунутися в Білогорівці.

Лисогор додав, що минулої доби, 3 травня, від артилерійських та мінометних ударів постраждали Макіївка, Греківка, Куземівка, Стельмахівка. Тим часом ворожі БПЛА полювали на позиції українських військових поблизу Невського, Куземівки, Греківки.

Напередодні, 3 травня, повідомляли, що російські штурмові групи проникли на територію вогнетривкого заводу у місті Красногорівка Донецької області. Підрозділи ЗСУ вибивають ворога звідти.

Цього тижня армії рф вдалося прорватися і закріпитися в Очеретино в Покровському районі на Донеччині, але ЗСУ вже вживають заходів у відповідь. Крім того, російські війська не залишають спроб захопити Часів Яр.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: