У поліції назвали кількість правопорушень на Великдень

Читать на русском
Під час святкування Великодня в Україні фіксували ДТП, хуліганства, крадіжки, порушення правил дорожнього руху. Але загалом ситуація була контрольованою.
фото Нацполіція

Патрульна поліція на Великдень отримала понад 7700 повідомлень про скоєння правопорушень. Найбільше було ДТП та хуліганств.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький в ефірі телемарафону у понеділок, 6 травня.

У Харкові знову зросла кількість поранених внаслідок авіаудару на ВеликденьУ Харкові внаслідок удару КАБами на Великдень поранено 16 людей. Пошкоджено 14 будинків, медустанову, гуртожиток, офісну будівлю.

За його словами, найбільш поширеними були ДТП, скоєння хуліганства, крадіжка, конфлікт, порушення правил дорожнього руху. Але загалом ситуація була контрольованою.

«Було максимально посилено присутність поліції, правоохоронних підрозділів та інших служб на території України. Ми отримали 7753 повідомлень про скоєння правопорушень. Їхня кваліфікація перевіряється», – розповів Білошицький.

Нагадаємо, російські війська обстріляли на Великдень Харків. Внаслідок удару керованими авіабомбами по житловій забудові міста поранено 16 людей.

Служба безпеки України повідомила, що затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: