Апеляційна палата залишила відстороненим заступника голови Запорізької облради

Читать на русском
Апеляційна інстанція не побачила підстав для скасування рішення, яким тимчасово відсторонили від посади підозрюваного.
фото: «Слово і діло»

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила відстороненим Владислава Куценка від посади заступника голови Запорізької обласної ради. НАБУ і САП підозрюють його у наданні неправомірної вигоди директору «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Таке рішення 7 травня ухвалила АП ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, антикорупційний суд відсторонив Куценка від посади на один місяць. Його захисник подав скаргу на це рішення.

«Апеляційну скаргу захисника підозрюваного Куценка Владислава Ігоровича на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 25 квітня 2024 року про відсторонення від посади підозрюваного Куценка Владислава Ігоровича залишити без задоволення. Ухвалу слідчого суддя ВАКС від 25 квітня 2024 року залишити без змін», – оголосила рішення суддя.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили заступника голови Запорізької облради Владислава Куценка та ще двох осіб у спробі підкупу директора медичного закладу охорони здоров'я.

За версією слідства, протягом 2023-2024 років підозрювані неодноразово надавали одному з директорів обласної лікарні грошові кошти, аби той сприяв перемозі наперед визначених компаній в оголошених медзакладом тендерах, а також відкриттю медзакладом рахунку у визначеному банку та розміщенню на ньому коштів. 19 лютого осіб викрили «на гарячому» одразу після надання ними чергової частини неправомірної вигоди. Загальна сума неправомірної вигоди сягає понад 650 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: