В ОВА розповіли про наслідки обстрілу Львівської та Івано-Франківської областей

Читать на русском
У Львівській та Івано-Франківській областях ракети вдарили по об'єктах енергетики, там виникли пожежі. Постраждалих немає.
Ілюстративне фото ДСНС

У Львівській та Івано-Франківській областях внаслідок сьогоднішньої атаки пошкоджено об'єкти критичної та енергетичної інфраструктури.

Подробиці розповіли в обласних адміністраціях.

Росіяни запустили по Україні 55 ракет та 21 «шахед»: результат роботи ППО та реакція ЗеленськогоРосія вдарила по Україні 55 ракетами та 21 шахедом. Президент Володимир Зеленський назвав путіна нацистом.

Так, окупанти вдарили крилатими ракетами по об'єкту генерації енергії у Червоноградському районі – там виникла пожежа, працюють рятувальники. Крім того, через влучання ракети постраждав об'єкт критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському районі.

«Під час повторної повітряної тривоги, яку оголосили у нашій області о 06:27, окупант атакував Львівщину «Кинджалами». Критична та житлова інфраструктура не постраждали. Станом на цю годину у нашій області обійшлося без жертв і потерпілих», – додав Максим Козицький.

Керівниця Івано-Франківської ОВА Світлана Оніщук повідомила, що ціллю росіян став об'єкт критичної інфраструктури на Прикарпатті.

«Унаслідок цього виникла пожежа. На місці події працювали відповідні служби, вогонь вдалось оперативно локалізувати. На щастя, обійшлося без постраждалих. Стан пошкоджень об’єкту уточнюється», – написала вона.

Нагадаємо, росія атакувала об'єкти енергетики ще в чотирьох областях. У Кіровоградській та Київській області є поранені внаслідок обстрілу.

За інформацією Повітряних сил, удару по Україні було завдано 55 ракетами різних типів і 21 «шахедом».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: