Атака на Крим 15 травня: ЗМІ повідомили про знищення ЗРК С-400 та кількох МіГ-31

Читать на русском
В результаті атаки на Крим минулої ночі були уражені ЗРК С-400, два літаки МіГ-31 і склад паливно-мастильних матеріалів. Є загиблі та поранені російські військові.
Фото: соцмережі

Внаслідок ракетної атаки на окупований Крим у ніч з 14 на 15 травня на військовому аеродромі «Бельбек» було вражено ЗРК С-400, два літаки МіГ-31 та склад паливно-мастильних матеріалів.

Про це з посиланням на джерела повідомляє видання Astra.

За інформацією видання, в результаті ракетного удару на аеродромі було знищено два винищувачі-перехоплювачі МіГ-31, також згорів склад пально-мастильних матеріалів. Постраждали 11 російських військовослужбовців.

Ближче до ранку було завдано ракетного удару по ЗРК С-400 «Тріумф» у районі села Вишневе: у результаті ЗРК загорівся, двоє військових загинули, ще двоє отримали поранення.

Нагадаємо, після атаки російське Міноборони заявило, що над Кримом нібито було збито десять ракет ATACMS. Видання Defence Express також припускало, що під ракетний удар могли потрапити винищувачі МіГ-31.

Цієї ночі по аеродрому «Бельбек» знову було завдано удару. Повідомлялося про ураження складу ракетно-артилерійського озброєння та заправної станції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: