Атака на «Бельбек»: нові супутникові знімки показують масштаби руйнувань на аеродромі

Читать на русском

На нових супутникових знімках видно, що на аеродромі Бельбек знищено два МіГ-31 та винищувач Су-27. Крім того, пошкоджено винищувач МіГ-29.
Maxar Technologies

На аеродромі «Бельбек» в окупованому Криму в ході атаки 15 травня було знищено два винищувачі-перехоплювачі МіГ-31 і винищувач Су-27. Крім того, пошкоджено винищувач МіГ-29.

Про це повідомляють CNN та журналіст-розслідувач The New York Times Крістіан Тріберт, які оприлюднили нові супутникові знімки компанії Maxar.

Крім того, зазначає Тріберт, біля головної злітно-посадкової смуги авіабази було зруйновано сховище палива.

Нагадаємо, в ніч з 14 на 15 травня Україна вдарила по летовищу «Бельбек» ракетами ATACMS. ЗМІ повідомляли, що в результаті атаки на аеродромі були вражені ЗРК С-400, два літаки МіГ-31 і склад паливно-мастильних матеріалів. Були загиблі та поранені серед російських військових.

Минулої ночі по аеродрому «Бельбек» знову було завдано удару. Повідомлялося про ураження складу ракетно-артилерійського озброєння та заправної станції.

31 січня ЗСУ також завдавали удару по аеродрому «Бельбек» у Криму: вдалося вразити щонайменше три літаки ворога, а також особовий склад.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: