Військовий аеродром та НПЗ у Краснодарському краї росії атакувала СБУ – ЗМІ

Читать на русском
Дрони Служби безпеки України атакували військовий аеродром Кущевськ та Слов'янський нафтопереробний завод у Краснодарському краї.
Dronarium Україна

Дрони Служби безпеки України атакували військовий аеродром «Кущевськ» та Слов'янський нафтопереробний завод у Краснодарському краї.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

Як йдеться у повідомленні, по аеродрому відпрацювали СБУ спільно з Силами безпілотних систем ЗСУ. У той момент на летовищі знаходилися десятки різних літаків, які атакують українські позиції. Мова йде про ворожі Су-34, Су-25, Су-27, МіГ-29. Також безпілотники атакували Слов'янський нафтопереробний завод.

«Це вже друга атака дронів СБУ на військовий аеродром «Кущевськ» та Слов’янський НПЗ за останні три тижні. Тоді на аеродромі було уражено кілька літаків, а на НПЗ влучили у ректифікаційну та атмосферну колони», – додали журналісти.

Нагадаємо, росіяни заявили про атаку безпілотників та ракет в ніч на 19 травня по декількох регіонах рф. Після обстрілу Слов’янський НПЗ призупинив роботу.

Також писали, що нафтопереробний завод у Туапсе, розташований на території Краснодарського краю російської федерації, був змушений призупинити своє функціонування після пожежі, що виникла вночі 17 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: