Яценюк знайшов заміну Білоусу: в.о. глави ДФС призначений Максим Мокляк

Читать на русском

Кабмін призначив директора координаційно-моніторингового департаменту ДФС Максима Мокляка тимчасово виконуючим обов'язки голови Державної фіскальної служби.

Відповідне розпорядження Кабміну № 123-р від 24 лютого опубліковано на сайті уряду, інформує «Слово і Діло».

Місяць тому прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про початок службового розслідування стосовно керівництва Державної фіскальної служби – глави Ігоря Білоуса та його заступників Анатолія Макаренка і Володимира Хоменка. Крім того, Яценюк розпорядився відсторонити Білоуса, Макаренка і Хоменка від виконання службових обов'язків на цей час, а в.о. глави Фіскальної служби був призначений Максим Мокляк.

Як зазначив тоді сам чиновник, рішення прем'єр-міністра обезголовити відомство в умовах, коли необхідно наповнювати Бюджет, ніяк не вплине на роботу ДФС.

«Служба продовжує виконувати всі покладені на неї функції і завдання, включаючи забезпечення надходжень до Бюджету. Я за своєю посадою тісно працював з регіональними структурами з контролю за зборами, щодо попередження ризикових операцій, тому ніяких збоїв в нашому графіку надходжень до Бюджету не буде», – заявив Мокляк в коментарі «РБК-Україна».

Як відомо, напередодні прем'єр прийняв прохання про відставку Білоуса з посади голови ДФС, попутно звільнивши його заступників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: