Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Розенблат пообіцяв домогтися виділення 5 мільйонів гривень для реконструкції Житомирського онкодиспансеру

20 травня 2016 року народний депутат України Борислав Розенблат пообіцяв домогтися виділення 5 мільйонів гривень для реконструкції Житомирського обласного онкологічного диспансеру. За його словами, отримати вказані кошти можна буде лише після розроблення Житомирською обласною радою проектно-кошторисної документації.
Архів
Сказано 20 травня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/boryslav.rozenblat/posts/1158603404190264?pnref=story.unseen-section
  • https://www.youtube.com/watch?v=oZXdeel4z8g
  • Лист народного депутата Борислава Розенблата від 4 листопада 2016 року №267/01-400
  • Лист Житомирської облдержадміністрації від 2 серпня 2017 року
  • http://zhzh.info/news/2018-01-16-34803
  • http://zhzh.info/news/2018-08-29-37062
  • Лист КМУ від 30 листопада 2018 року

Результат

На початку жовтня в інтерв'ю ІА «Слово і Діло» Борислав Розенблат повідомив, що є попередня домовленість з керівництвом Житомирської обласної ради про виділення 5 мільйонів гривень на реконструкції онкологічного диспансеру. За його словами, було направлено звернення до голови Володимира Ширми про надання можливості використання вказаних коштів (відео).

Пізніше, в своєму листі депутат уточнив, що буде повторно звертатися в наступному році до уряду щодо виділення 5 мільйонів гривень для реконструкції Житомирського онкодиспансеру, у зв'язку з тим, що залучені кошти були витрачені на придбання медичного обладнання для пологового відділення ЦМЛ №1. Як тільки проектно-кошторисна документація буде готова, обіцяє звернутися до Кабміну.

У січні 2018 року відбулася зустріч голови Житомирської обласної державної адміністрації Ігоря Гундича за участю народних депутатів від Житомирщини –Володимира Арешонкова та Олександри Ревеги щодо питання Житомирського онкодиспансеру. Планується протягом 2018-2019 років за рахунок перевиконання обласного бюджету залучити близько 20 млн грн на його реконструкцію, 30 млн грн, за словами Гундича, можна отримати за сприяння народних депутатів від Житомирської області. Реконструкцію Житомирського обласного онкологічного диспансеру планують розпочати з розширення поліклініки і якісного ремонту.

В травні ми направили запит народному депутату.

Наприкінці серпня ми направили запит народному депутату, однак відповідь надана не була.

Пізніше стало відомо, що реконструкція Житомирського онкодиспансеру була розпочата. З обласного бюджету було залучено 7,5 млн грн на цей рік та з Державного фонду регіонального розвитку така ж сума. До кінця року планують освоїти 15 млн на проведення термосанації, заміну вікон та добудову, а наступного року– перепланувати все всередині, зробити комфортними палати, облаштувати адмінкорпус.

Для уточнення інформації ми направили запит до Кабінету міністрів України.

У відповіді нас повідомили, що депутат не звертався із пропозицією виділити 5 мільйонів гривень для реконструкції Житомирського онкодиспансеру.

Наш запит відомство перенаправило до МОЗ та Мінфіну для надання більш детальної інформації.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання