У ГПУ хочуть скоріше завершити розслідування справи Корбана

Читать на русском
У ГПУ повідомили, що є свідки у справі Корбана, які бояться давати свідчення, але заявили, що найближчим часом планують завершити розслідування справи.

Прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко заявив, що кримінальне провадження проти лідера партії «Українське об'єднання патріотів» («УКРОП») хочуть завершити вже в найближчі кілька тижнів.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Лівий берег.

Як повідомляється, деякі свідки бояться давати свідчення у цій справі.

«Головне - щоб ми нарешті завершили розслідування, тому що ми готові це зробити», - констатували в ГПУ.

За словами Куценко, для цього необхідно кілька тижнів.

«Проте існують деякі обставини, зокрема, деякі свідки бояться давати свідчення у справі. Окремі особи, які проходять у справі як свідки, ухиляються від допитів. Ці моменти не залежать від співробітників прокуратури», - заявив він.

Додамо, що ще в першій половині дня 15 березня Апеляційний суд Києва залишив в силі рішення Дніпровського районного суду Києва про продовження Корбану терміну утримання під вартою до 15 квітня, але під вечір Корбана відпустили під домашній арешт.

За інформацією ЗМІ Ігор Коломойський в той день був у Києві та провів переговори з Президентом України.

В експертному середовищі вважають, що це частина домовленостей в ході необхідних голосів за нового прем'єра і виборів в Кривому Розі. Як відомо, вже завтра в Кривому Розі пройдуть вибори мера міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: