Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять план повернення Криму та Донбасу

Читать на русском
Сьогодні, 23 лютого, о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу на телеканалі 1+1 гості та експерти обговорять план повернення Криму та Донбасу.

Сьогодні, 23 лютого, о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на Владу» на телеканалі «1+1» гості та експерти обговорять план повернення Криму та Донбасу.

Тема ефіру – атака планів. Зазначається, що «мирні плани», які передбачають, що робити з Кримом та Донбасом, наввипередки представляють депутати, бізнесмени, іноземні дипломати та інші «небайдужі».

Військовий шлях повернення Криму є безперспективним – ДжемілєвДепутат від фракції БПП Мустафа Джемілєв вважає, що військовий шлях повернення Криму спричинить етнічні чистки і зробить його ненаселеним.

Здебільшого пропозиції зводяться до того, що Україна має «здати» Крим та Донбас, варіюються лише варіанти «здачі»: в оренду чи безоплатно, тимчасово чи назавжди.

Влада називає ці плани неприйнятними, а ось чи є у неї свій план повернення Криму та Донбасу? Про це сьогодні говоритимуть у ток-шоу «Право на Владу».

До дискусії запрошені Рефат Чубаров, Сергій Пашинський, Тарас Батенко, Валентин Наливайченко, Сергій Тарута, Богдан Яременко та Тарас Чорновіл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: