Розгром автозаправки в Києві: постраждали близько 15 осіб

Читать на русском
У середу, 4 жовтня, під час акції проти будівництва АЗС постраждали 14 осіб. Під час зіткнень постраждали учасники з обох сторін.

У середу, 4 жовтня, під час акції проти будівництва АЗС постраждали 14 осіб.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське».

«Під час зіткнень на акції проти будівництва АЗС на Ревуцького в Києві постраждали близько 14 осіб, серед них 3 журналіста», – йдеться в повідомленні.

Як змінювалася ціна бензину за роки незалежності?«Слово і Діло» продовжує цикл публікацій про те, як змінювалися ціни на товари і послуги в Україні за часи незалежності щодо середньої зарплати в країні. Сьогодні оглянемо ціни на бензин.

Під час зіткнень постраждали учасники з обох сторін. «Є близько п'яти протестувальників, троє журналістів і близько п'яти поліцейських. І побитий один депутат. Стан одного – дуже тяжке поранення ноги, іншим надали допомогу на місці», – повідомив координатор загонів швидкого реагування Червоного Хреста Тарас Логінов.

Нагадаємо, ввечері 4 жовтня в Дарницькому районі Києва громадські активісти та місцеві жителі вийшли на акцію протесту проти будівництва АЗС. Під час акції відбулися зіткнення, пыд час яких учасники мітингу частково зруйнували АЗС.

Раніше на столичних заправках знову подорожчало пальне.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: