Саакашвілі зірвав допит у ГПУ

Читать на русском
Вранці в понеділок, 18 грудня, лідер Руху нових сил Міхеіл Саакашвілі прийшов до ГПУ, але відмовився від допиту, аргументувавши свої дії тим, що його кримінальна справа має бути передана до СБУ.

Вранці в понеділок, 18 грудня, лідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі прийшов до ГПУ, але відмовився від допиту, аргументувавши свої дії тим, що його кримінальна справа має бути передана до СБУ.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Зимовий штурм Жовтневого палацу: черговий провал СаакашвіліНелояльні до влади лідери громадської думки не підтримали дії прихильників Міхеіла Саакашвілі під Жовтневим.

«Коли ця справа, згідно із законом, буде передана до СБУ, я прийду туди й надаватиму свідчення», – сказав він журналістам після відвідування Генпрокуратури.

Адвокат Саакашвілі Руслан Чорнолуцький зазначив, що згідно із законодавством, ця справа підслідна СБУ. В Генпрокуратурі заявили, що Міхеіл Саакашвілі зірвав проведення слідчих дій. Представник відомства пояснив, що незважаючи на те, що політик прибув до будівлі Генпрокуратури, він так і не прийшов до слідчого, куди його викликали на допит.

Зимовий штурм Жовтневого палацу: черговий провал СаакашвіліНелояльні до влади лідери громадської думки не підтримали дії прихильників Міхеіла Саакашвілі під Жовтневим.

Як повідомлялося, 11 грудня Печерський райсуд Києва відмовив прокуратурі в обранні запобіжного заходу для Міхеіла Саакашвілі у вигляді цілодобового домашнього арешту. Політик був звільнений і відправився додому.

Згодом ГПУ викликала Саакашвілі на допит 18 грудня, а генпрокурор Юрій Луценко уточнив, у чому саме підозрюють політика.

Також Генпрокуратура оскаржила рішення суду щодо Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: