Українська делегація вилетіла на Донбас за полоненими

Читать на русском
Українська група в складі Ірини Геращенко, Валерії Лутковської та представників силових відомств вилетіла на Донбас для обміну полоненими.

Українська група в складі Ірини Геращенко, Валерії Лутковської та представників силових відомств вилетіла на Донбас для обміну полоненими.

Про це ввечері, у вівторок, 26 грудня, написала представник України в гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко у себе в Facebook, інформує «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв повернути ДонбасСказано 6 жовтня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

За її повідомленням, разом з нею будуть омбудсмен Валерія Лутковська, а також представники Генпрокуратури, Міноборони, СБУ.

«З омбудсменом Лутковською, представниками Генпрокуратури, експертами мінської гуманітарної групи, представниками СБУ і Міноборони вилітаємо в Донбас. Навіть у літаку працюємо», - написала Геращенко.

Обмін полоненими: Україна бореться за фінальний списокІмовірність зриву запланованого на кінець року обміну заручниками на Донбасі вкрай висока.

Відзначається, що обмін полоненими запланований на 27 грудня. Київ передасть самопроголошеним республікам 306 осіб, а вони, своєю чергою, передадуть 74 людини.

Нагадаємо, глава ДНР Олександр Захарченко підписав «указ» про помилування українських полонених, які підлягають подальшому обміну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: