Турчинов анонсував нові українські санкції

Читать на русском
Влада готує новий пакет санкцій, зокрема проти українських компаній, які співпрацюють із Росією.

Україна запровадить санкції щщодо осіб, причетних до проведення «виборів» на окупованій території Донбасу, а також українських компаній, які співпрацюють із Росією.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 15 листопада, заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, повідомляє «112 Україна».

Вибори в ОРДО: ярмарки та розіграші біля місць голосування – фотоБюджетників і студентів зобов'язали прийти на вибори в ДНР. Людей також заманювали розіграшами призів та ярмарками продуктів.

«Хочу сказати, зараз готується новий пакет санкцій РНБО. Готують пропозиції Кабінет міністрів, СБУ, Верховна Рада внесе свої пропозиції. Я переконаний, що це буде потужний пакет різнопланових санкцій, у тому числі проти тих, хто був керівником, натхненником і організатором проведення фейковий «виборів» на окупованій території, й проти широкого спектра українських підприємств, які співпрацюють з оборонним комплексом або посилюють безпеку та оборону РФ», – сказав Турчинов.

За його словами, до нового списку можуть увійти окремі представники європейських країн, які брали участь у «виборах» нібито як «спостерігачі».

Зазначимо, що Україна, низка країн і організацій, зокрема ООН та ОБСЄ, заявили про невизнання «виборів» у «Л/ДНР».

У Москві проведення цих «виборів» назвали «необхідним за сьогоднішніх умов заходом».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: