ГПУ призупинила розслідування щодо екс-голови «Укрспецекспорту»

Читать на русском
Також в рамках розслідування направлені запити до компетентних органів Казахстану, США, які в повному обсязі не виконані.

Генеральна прокуратура припинила розслідування щодо колишнього голови державної компанії «Укрспецекспорт» Сергія Бондарчука, підозрюваного в заволодінні понад $ 7,5 млн.

Про це повідомляють «Українські новини» у вівторок, 12 березня, пише «Слово і Діло».

«Постанова старшого слідчого по ОВС Генеральної прокуратури Лодочнікова датована 26 грудня 2018 року», - йдеться в повідомленні.

Згідно з постановою про призупинення досудового розслідування, протягом 2015-2017 років у кримінальному провадженні були підготовлені запити про міжнародну правову допомогу, які були спрямовані для виконання компетентним органам Великобританії і Північної Ірландії, ОАЕ, Гонконгу, Джібуті, Данії, Швейцарії, відповіді на які не були отримані.

Також в рамках розслідування направлені запити до компетентних органів Казахстану, США, які в повному обсязі не виконані.

Нагадаємо, навесні 2017 року Бондарчука заарештували в Лондоні. У той же день стало відомо, що екс-чиновник вийшов під заставу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: