У ДСНС розповіли подробиці пожежі в психлікарні в Одесі

Читать на русском
У відділенні Одеського обласного медичного центру психічного здоров’я сталася пожежа. Рятувальники кажуть, що  будівля почала горіти з даху.
Фото з соцмережі.

Загорання в Одеському обласному медичному центрі психічного здоров’я, де внаслідок пожежі загинули шестеро людей, виникло на даху.

Як пише «Слово і Діло», про це вранці 11 червня повідомляє пресслужба ДСНС України. _ «10 червня о 21 год. 44 хв. у Суворовському районі м. Одеса по вул. Академіка Воробйова, 9, виникло загорання даху одноповерхового корпусу комунального некомерційного підприємства «Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я» Одеської облради на площі 500 кв м_», - говориться у повідомленні ДСНС.

Зазначається, що пожежу ліквідовано о 23 год. 19 хв.

Підрозділами ДСНС врятовано 15 осіб (з них 4 особи, померли не приходячи до тями) та 6 осіб з отруєння чадним газом госпіталізовано у важкому стані (з них 2 особи померло).

Додатково о 04 год. 20 хв. 11 червня госпіталізовано ще одну особу у стабільному стані. Всього загинуло 6 осіб, госпіталізовано 5 осіб.

Президент Володимир Зеленський доручив прем'єр-міністру Володимиру Гройсману створити державну комісію з розслідування пожежі в психіатричній лікарні в Одесі, в якій загинули 6 осіб.

Нагадаємо, в Одесі сталася пожежа в корпусі обласної клінічної психіатричної лікарні №1.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: