У Франції медпрацівники будуть їздити в поїздах безкоштовно

Читать на русском
У Франції в зв'язку з поширенням коронавірусу зробили безкоштовний проїзд для лікарів, медсестер і санітарних працівників.

У зв'язку з пандемією коронавірусу у Франції для медичних працівників зробили безкоштовний проїзд в швидкісних поїздах та Інтерсіті.

Про це повідомила виконавчий директор французької державної компанії SNCF Ален Кракович в своєму Twitter.

«Це рішення національної солідарності з боку залізничного світу перед обличчям масштабів епідемії COVID-19», - написав директор компанії.

У Франції за добу різко зросла кількість хворих COVID-19У Франції протягом доби зареєстрували ще 1,6 тис. нових випадків зараження коронавірусною інфекцією.

Кракович пояснила, що для лікарів, медсестер і санітарних працівників, які їдуть на виклик лікарень про допомогу при боротьбі з коронавірусів, оплата за проїзд скасовується. Однак для цього їм необхідно буде пред'явити на залізничній станції документи, які підтверджують професійну діяльність.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Ілля Ємець планує запропонувати Кабміну ввести погодинну оплату для медиків, які працюють в умовах боротьби з коронавірусом в Україні.

В ООН заявили, що в Італії коронавірус підхопив кожен п'ятий медик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: