У прикордонній службі виявили нові випадки COVID-19

Читать на русском
У Державній прикордонній службі України зафіксовано три нових випадки коронавірусної хвороби. Інфекцію виявили в Закарпатській, Житомирській та Одеській областях.

У Державній прикордонній службі України зафіксовано три нових випадки коронавірусної хвороби. Інфекцію виявили в Закарпатській, Житомирській та Одеській областях.

Про це повідомляє пресцентр ДПСУ.

«Станом на 8 травня 2020 року у результаті тестування військовослужбовців та працівників Державної прикордонної служби України на COVID-19 зафіксовано 23 позитивних ПЛР-тести, із них три нові випадки захворювання виявлено у Закарпатській, Житомирській та Одеській областях», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що із загальної кількості військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби, які отримали лабораторне підтвердження захворювання на коронавірус, одужали 4 військовослужбовці, 19 осіб продовжують лікування.

«Під контролем медиків перебувають близько 200 прикордонників, які контактували з хворими. Переважна більшість контактних осіб знаходяться на самоізоляції, решта – ізольовані у підрозділах чи обсерваторах», - додали у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, в Україні 14195 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 361 летальний, 2706 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 504 нові випадки.

На ранок п'ятниці, 8 травня, у світі 3 845 718 інфікованих COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції складає 269 567 осіб, одужали - 1,2 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: