Рада призначила місцеві вибори на 25 жовтня

Читать на русском
Нардепи призначили місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року. За відповідне рішення проголосували 326 народних обранців.

У середу, 15 липня, Верховна рада розглянула проєкт постанови про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році № 3809.

Нардепи призначили місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року. «За» проголосували 326 народних обранців.

Місцеві вибори-2020: які тенденції та в кого є шанси перемогтиМісцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня, як і передбачено в Конституції України, повідомили в ОПУ.

Проєктом постанови пропонується призначити на неділю, 25 жовтня, чергові вибори депутатів обласних,місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, Київської міської, районних у містах рад та Київського міського голови.

Також у документі сказано, що вибори депутатів Верховної ради Автономної Республіки Крим, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на тимчасово окупованих територіях Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, в окремих районах, містах, селищах і селах Донецької та Луганської областях не призначаються і не проводяться.

Кабміну доручили вжити заходів щодо забезпечення фінансування місцевих виборів 25 жовтня за рахунок коштів державного бюджету України.

Крім того, ЦВК повинна вжити заходів щодо фінансового та матеріально-технічного забезпечення підготовки й проведення виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: