Вчені назвали продукти, які блокують коронавірус

Читать на русском
Вчені з Університету Північної Кароліни (США) перерахували продукти, які можуть знижувати активність ферментів коронавірусу в організмі.
Фото з відкритих джерел

Вчені з Університету Північної Кароліни (США) перерахували продукти, які можуть знижувати активність ферментів коронавірусу в організмі.

Результати дослідження опубліковані у виданні Frontiers in Plant Science.

Дослідники з'ясували, що хімічні сполуки в винограді і зеленому чаї найбільш успішно перешкоджають поширенню коронавірусу в організмі людини.

Фахівці розповіли, що в даних продуктах містяться речовини, які здатні блокувати ферменти-протеази SARS-CoV-2.

Крім цього, знижувати активність ферментів COVID-19 здатні темний шоколад і какао.

Зазначимо, за даними ВООЗ, коронавірус за останній рік забрав більше життів, ніж туберкульоз у 2019 році, і майже в чотири рази більше, ніж малярія. За статистикою кожні 9 секунд на планеті помирає одна людина.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: