У транспорті відбувається до 30% випадків зараження COVID – Держспоживслужба

Читать на русском
У транспорті відбувається до 30% випадків інфікування коронавірусом. Глава Держспоживслужби Києва Олег Рубан зазначив, що зараження переважно відбувається у маршрутках через недотримання карантинних обмежень.
Фото: РБК-Україна

У транспорті відбувається до 30% випадків інфікування коронавірусом. Глава Держспоживслужби Києва Олег Рубан зазначив, що зараження переважно відбувається у маршрутках через недотримання карантинних обмежень.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Щодо транспорту. Відповідно до епідрозслідувань, які ми проводимо з березня місяця, 20-30 відсотків інфікування відбувається саме у транспорті. Саме у маршрутних таксі через недотримання правил. Тому необхідно впроваджувати і обмежену роботу транспорту. Або чітко контролювати обмежувальні заходи саме в транспорті», – розповів Рубан.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль повіломив, що уряд буде змушений впровадити локдаун в Україні у січні. Однак влада не має наміру зупиняти роботу громадського транспорту. Під час жорсткого карантину скрізь хочуть закрити школи, ресторани і фітнес-центри.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: