ЗСУ отримали модернізований винищувач МіГ-29

Читать на русском
Літак пройшов всі випробувальні польоти без неполадок і нарікань, його вже передали в один з підрозділів ЗС ЗСУ.
МіГ-29УБУкроборонпром

Львівський державний авіаційно-ремонтний завод 31 Березня передав повітряним силам Збройних сил України відремонтований та модернізований навчально-бойовий винищувач МіГ-29УБ.

Про це повідомляється на сайті державного концерну «Укроборонпром».

Літак пройшов всі випробувальні польоти без неполадок і нарікань, його вже передали в один з підрозділів ЗС ЗСУ.

Макрон запропонує Україні винищувачі Rafale для заміни МіГ-29 – ЗМІФранцузькі ЗМІ впевнені в успіху і нагадують, що у Франції вже є досвід двох великих військових контрактів з Україною

«Попри те, що наше підприємство потрапило в зону економічної турбулентності через відсутність державного оборонного замовлення і вимушені зупинки, пов'язані з пандемією COVID-19, своєчасне виконання зобов'язань перед замовниками та партнерами залишається незмінним пріоритетом для колективу», - підкреслив директор Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу Дмитро Матрунчик.

Навчально-бойовий винищувач МіГ-29УБ призначений для підготовки курсантів і вдосконалення бойових навичок досвідчених пілотів. Це копія звичайного МіГ-29, але двомісна, з дубльованим управлінням і деякими іншими функціями.

Львівський державний авіаційно-ремонтний завод передав Повітряним силам ЗСУ відремонтований МіГ-29УБПрес-служба Укроборонпром

У грудні 2020 року українським військовим передали модернізований винищувач МіГ-29МУ1, який може розвивати підвищену швидкість.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: