НАБУ і САП викрили на хабарі дніпровську суддю

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку викрили на одержанні неправомірної вигоди одну із суддів Дніпропетровського райсуду Дніпропетровщини.

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили на одержанні неправомірної вигоди одну із суддів Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області.

Про це повідомляє прес-служби органів.

«7 червня детективи НАБУ спільно з СБУ в Дніпропетровській області за процесуального керівництва САП викрили суддю Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області на отриманні неправомірної вигоди. Як встановило слідство, служителька Феміди вимагала та отримала 2500 доларів за ухвалення рішення в інтересах фізичної особи у цивільній справі», – інформують у НАБУ.

У САП додали, що наразі тривають слідчі дії та вирішується питання про повідомлення судді про підозру за попередньою правовою кваліфікацією ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди).

За даними «Слово і діло», органи правопорядку викрили на хабарі суддю Дніпровського райсуду Дніпропетровщини Лалі Новік.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд призначив судді 6 років позбавлення волі за хабар. Раніше Вища рада правосуддя відсторонила голову харківського адмінсуду від здійснення правосуддя.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: