На Закарпатті затримали три групи нелегалів з Алжиру

Читать на русском
Вирішується питання про їх притягнення до відповідальності за спробу незаконного перетину кордону, а водія - за незаконне перевезення іноземців.
Фото: ДПСУ

Прикордонники в ніч на 17 липня затримали в Закарпатській області третю групу нелегалів з Алжиру. За попередню добу було припинено ще дві спроби мігрантів перетнути кордон України.

Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Зазначається, що дізнавшись про можливу спробу порушення кордону нелегальними мігрантами прикордонники організували засідку. У ніч на 17 липня один з нарядів на околиці села Кам'яниця Ужгородського району зупинив легковий автомобіль служби таксі, яким керував 20-річний житель Закарпатської області.

При цьому, в автомобілі знаходилися троє іноземців. Один з них мав при собі паспорт громадянина Алжиру, двоє не мали документів, проте також назвалися алжирцями.

Порушників доставили в прикордонний підрозділ. Вирішується питання про їх притягнення до відповідальності за спробу незаконного перетину кордону, а водія - за незаконне перевезення іноземців.

У ДПСУ зазначили, що за попередню добу в рамках операції «Карпати» в Закарпатській області затримали дві групи нелегалів з Алжиру. Вони притягнуті до адміністративної відповідальності. Кожен з них повинен заплатити штраф у розмірі 5,1 тисячі гривень.

Нагадаємо, що Молдова на рік перекриє трасу, що з’єднує Україну і Румунію.

Раніше ми повідомляли, що Польща змінила правила перетину кордону для туристів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: