Львів посилює карантин з 30 жовтня

Читать на русском
Львів 30 жовтня переходить до червоної зони карантину, у місті почнуть діяти нові обмеження.
скрін з відео

Львів 30 жовтня переходить до «червоної» зони карантину, у місті почнуть діяти нові обмеження.

Про це повідомив мер міста Андрій Садовий у четвер, 28 жовтня, на брифінгу.

Київ переходить до «червоної» зони карантинуОпівночі 1 листопада столиця переходить до «червоної» зони карантину – відповідне рішення ухвалила Держкомісія ТЕБ та НС.

«Львів переходить у зовсім інший ритм життя. Припиняють роботу закладу культури, не буде масових заходів, тобто концертів, це заборонено», - сказав Садовий.

У той же час у магазинах першої необхідності та аптеках будуть встановлені температурні скринінги. Заклади громадського харчування зможуть продовжити роботу лише у випадку 100% вакцинації всіх співробітників.

«Плюс, відвідувачі, які заходять, мають бути або вакциновані, або повинні показати негативний ПЛР-тест. Якщо є порушення – автоматично заклад закривають», - додав Садовий.

Крім того, з понеділка, старші та молодші класи йдуть на дистанційне навчання, а садки – продовжують роботу.

Також у Львові з 30 жовтня:

  • транспорт може перевозити до 50% пасажирів загальної місткості транспорту. Вакцинація для водія та контролерів обов'язкова;
  • у торгових центрах та ринках доступ до непродовольчих магазинів та товарів дозволено виключно для вакцинованих відвідувачів;
  • заклади спорту продовжують працювати лише у разі індивідуальних занять, а також за повної вакцинації працівників та відвідувачів;

Нагадаємо, з 1 листопада Київ офіційно переходить до «червоної» зони. Мер столиці Віталій Кличко розповів, які діятимуть заборони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: