У НАТО оцінили загальні втрати російсько-фашистських військ з початку війни в Україні

Читать на русском
Сумарні втрати військ росії, за даними НАТО, можуть досягати цифри в 40 тисяч осіб - в це число входять як безповоротні, так і санітарні втрати
Ілюстративне фотоt.me/kharkov_now

Північноатлантичний Альянс оцінює втрати російсько-фашистських військ в Україні в мінімум сім тисяч тільки вбитих, хоча вважає, що максимальна планка втрат військ рф знаходиться десь в районі п'ятнадцяти тисяч убитих.

Про це заявив представник НАТО на брифінгу 23 березня, написав кореспондент Голосу Америки Джефф Селдін у своєму Twitter.

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

Сумарні втрати військ росії, за даними НАТО, можуть досягати цифри в 40 тисяч осіб - в це число входять як безповоротні, так і санітарні втрати (поранені, хворі й т.д.).

«7-15 тисяч російських солдатів, ймовірно, вбиті в Україні, згідно з даними НАТО. Загальні втрати, включаючи поранених, полонених і зниклих безвісти, можуть становити від 30 000 до 40 000 осіб» - зазначив Селдін з посиланням на дані розвідки Альянсу і власні спостереження.

Нагадаємо, протягом 28-х діб активної фази російсько-української війни українською армією збито 6 літаків противника, 1 вертоліт, 5 БПЛА і 5 крилатих ракет. Загалом знищено вже 105 літаків ворога, що дорівнює п'яти авіаційним полкам або окремій повітряній армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: